Ел услуги и ремонти

нд, 07 дек 2014 14:57, 1883 преглеждания

Точно както при ВиК инсталациите тръбите са най-основната единица, така е и при електрическите инсталации, жиците / кабелите са най-критичната част от всяка една инсталация. Като проводник, чрез който електричеството преминава по вашата ел инсталация е необходимо да се изгради и поддържа от професионалисти, ако искате да функционира безпроблемно дълъг период от време. Ние като водеща фирма в тази област за гр. София предлагаме изграждане и ремонт на електро инсталации и можете да разчитате на нашия екип да се грижи за Вашия дом с почти всичко което се сещате за ел инсталациите за да е в добро състояние.

52
Виж целия текст

Електротехник за електро услуги в София

пт, 24 окт 2014 12:40, 5980 преглеждания

ел техник софияВсеки в ежедневието си в някакъв етап се сблъсква от необходимостта на електротехник и за най-дребните електро ремонти за които можем да се сетим. Понякога ни е необходим техник за монтаж на осветително тяло или при по-сериозен проблем за откриване на прекъснат проводник. Именно поради тази причина е хубаво да имате добър специалист на среща, колкото и да е трудно да се открие той.

52
Виж целия текст

Съвети за електрическа безопасност в дома

вт, 06 май 2014 20:13, 3789 преглеждания

Сега ще Ви изложим някои съвети за проверки, които можете да направите в дома или офиса, за да гарантирате безопасността на електрическата инсталация! Тази информация се предоставя с любезното съдействие на Световната фондация по електрическа безопасност., нестопанска организация, чиято цел е да предотврати смъртоносните и излишните аварии по ел инсталацията. Повечето от проверките на тези потенциално опасни ситуации можете да направи сами.

53
Виж целия текст