Установяване на течове

вт, 04 ное 2014 10:15, 4553 преглеждания

Ако току-що сте получили Вашата сметка за водоснабдяване, може би чувате течаща вода или откривате влага /вода на места където не трябва да има, най-вероятно имате нужда от услуга за установяване на течове без къртене. В София има няколко фирми, които се занимават професионално с подобен вид услуга, като използва последните тенденции в тази област. Ако имате неоткрит теч или просто подозирате, че имате някакъв проблем се свържете с тях.

55
Виж целия текст

Как да намерим добър водопроводчик в Пловив

вт, 07 окт 2014 10:32, 4319 преглеждания

Това може и да Ви се вижда труден процес, но понякога е направо късмет когато попаднете на точен и съвестен ВиК майстор или фирма за ВиК услуги в Пловдив, които и да работят на нормални цени. За съжаление по-голямата част от майсторите на които можете да попаднете са всичко друго но не и водопроводчици, основната им цел е просто да откликнат да свършат нещо и да Ви вземат парите без дори да имат необходимите умения и опит.

3,510
Виж целия текст

Професионален авариен водопроводчик в София

пт, 16 май 2014 08:40, 3072 преглеждания

Сега ще се опитаме да Ви обясним каква е разликата между водопроводчик и авариен водопроводчик в София. В тази статия сме включили топ четири различни въпроса и отговора, а дали сте съгласни с тях е отделна тема. ТОП отговорите за да намерите професионален водопроводчик.

55
Виж целия текст

Кой са най-вероятните причини да се пукне тръба

чт, 15 май 2014 11:46, 2958 преглеждания

Пукната тръба във водопроводната система е един от най-често срещаните ВиК проблеми, както в дома така и в бизнеса. Има няколко основни фактора да предизвикат това, като основният е невнимание от страна на собственици през зимните месеци, когато замръзват тръбите.

52
Виж целия текст

Как да открием скрит теч

ср, 07 май 2014 18:31, 2936 преглеждания

В днешно време вече за доста неща технологиите са се пременили и докато в миналото откриването на течове беше труден и неясен процес, то в днешно време чрез използването на термографска камера имаме възможността да се локализира всеки един теч без дори да се кърти. По-принцип термографията е сравнително нова технология и само до преди няколко години беше приложима основно за военни цели, но нещата се променят.

57
Виж целия текст