Качеството вече носи ново име. Нашето

Търсите ли фирма, за кърти, чисти извозва? Без да искате (или пък съвсем целенасочено) попаднахте на нея. Сред множеството дейности, с които се занимаваме професионално, попадат и тези. Ние предлагаме почистване, което пък е предшествано от висококачествени електро и ВиК услуги. Последните са бонус, ако изпитвате затруднение с отпушването на канали. Или отстраняването на течове. Или диагностицирането състоянието на кабелите зад стените със скенер. И какво ли още не.

Когато ни каните на адрес, ние за всеки случай си вземаме инструменти не само за къртене. Въоръжаваме се до зъби с инструменти за поправяне, демонтаж и инсталиране.

Вдъхновяваща промяна: Нашето ново име олицетворява качество

Качеството вече носи ново име. Нашето представляващо го ново име е символ на ангажимент към изключителността и непрекъснато стремеж към превъзходство. Независимо дали става въпрос за продуктите, които предлагаме, или за услугите, които предоставяме, винаги стоим зад изискванията на нашите клиенти. С този новооткрит визионерски идентификатор, ние подчертаваме уникалността и иновациите, които изграждат нашата марка. Нашето ново име представлява съчетание от дългогодишен опит и свеж подход, които гарантират на клиентите ни, че винаги ще получат най-доброто.

Какво може да се поправи?

На практика всичко. Преди да пристъпите към къртене, чистене, извозване, най-напред се уверете, че няма какво друго да се поправи. Често пъти тънете в заблуда, че случаят Ви е безнадежден, а не е така. Но Ви трябват хора, които да го потвърдят. И не бива да прибързвате със заключенията.

Като възможности Ви давам поправянето на всички видове електроуреди. Независимо в коя стая и с каква цел се ползват, независимо колко време сте ги ползвали.  Хубавото е, че винаги едно-две пипвания правят чудеса и Ви позволяват да не мислите за дреболии.

Но е важно кого наемате и как ще изпипа нещата

Това важи в особена степен за ВиК инсталациите и водомерите. Да предположим, че имате съмнения, че отчитаните месечни сметки не съответстват на реалното Ви потребление. Може би имате основание да се съмнявате, но е важно накъде ще насочите мнителността си. Ако има спукани тръби и течове, консумацията ще се отчете. Дори да не ползвате и капка вода, пак ще имате високи разходи. Но причината няма да е във водомера, а в това, което скришом се случва около Вас.

Тръби и канали има навсякъде около Вас, независимо дали си давате сметка за това. И обикновено опирате до някого, който кърти за отстраняване на теч. И не сте се запитали дори за миг дали водата се отича правилно. Канализацията по принцип е по-лесно да се разбере дали е изправна, защото миризмата е неприятна и непренебрежима.

Успяхме ли да Ви убедим да пробвате при нас?

Каквото и да изберете, от каквото и да имате нужда, ние ще помогнем. Няма да Ви коства никакво усилие – само да ни потърсите. Кореспонденцията с нас е лесна, а при осъществяването на контакт ще получите полезна информация.

Избирайте внимателно, със сърце и по интуиция. Обезпечете избора си и ни проучете. Нямаме какво да крием, но имаме какво да дадем.

4.6/5 - (96 votes)
Comments
 • Много впечатляващо! Браво на вас за промяната!

 • Благодаря ви за вашата преданост към качеството! Винаги съм възхитен от вашите промени и иновации. Никога не спирайте да преследвате високи стандарти!

 • Звучи много интригуващо! Не мога да чакам да разбера новото име!

 • Не мога да повярвам колко добре изглежда новото име! Впечатляваща промяна!

 • Когато става въпрос за качество, вие сте лидери! Безкрайно впечатлен!

 • Благодаря ви за доверието и оценката! Винаги се стремим към по-добро качество и иновации!

 • Да живее качеството и иновациите!

 • Честито! Продължавайте да се стремите към високо качество и иновации!

 • Напред и нагоре! Качеството никога не излиза от мода!

 • Браво за вашата постоянна стремеж към качество и иновации!

 • Ще продължавам да подкрепям вашето стремеж към качество и иновации!

 • Животът е твърде къс, за да не се насладяваме на качеството!

 • Продължавайте да вдъхновявате с качеството си!

 • Качеството е ключът към успеха!

 • Никога не се компрометирайте с качеството!

Comments are closed.