Как да открием скрит теч

В днешно време вече за доста неща технологиите са се пременили и докато в миналото откриването на течове беше труден и неясен процес, то в днешно време чрез използването на термографска камера имаме възможността да се локализира всеки един теч без дори да се кърти. По-принцип термографията е сравнително нова технология и само до преди няколко години беше приложима основно за военни цели, но нещата се променят.

Оборудването изисква сравнително голяма инвестиция но ползите от клиентите са огромни. Принципа й на действие е прост но ефективен – чрез измерване на околните температури на близки обекти се стига до точното място и проблемната зона без никакви съмнение, нещо което за невъоръжено око е неневъзможно.

В София има фирма която се занимава професионално с откриване на течове без къртене и то работят на разумни цени. Нашите наблюдения са, че реагират изключително бързо и предоставят безплатен доклад след извършената диагностика, без допълнително заплащане.

Термографския анализ може да открива течове в бани, тераси и др. мокри помещения, също така може да се използва и откриване на пропуски и неизолирани стени и сгради, което в следващите години ще бъде актуално за повечето собственици на имоти в София и като цяло в България.

След приключване на диагностиката Вие ще бъдете запознати с проблемната зона и ще знаете от къде да започнете ремонта, без да се налага да къртите на посоки, тъй като не са малко случаите в които реално виждате теча е на едно място, а проблемната зона е на сантиметри и дори метри от тази точка.

Те са в състояние да открият течове и техните източници и да ги поправят, електрически повреди в следствие от пренатоварена ел инсталация, липсваща изолация и дори кражба на топлина от недобросъвестни съседи.

Ако имате желание да се обърнете към техните услуги посетете уеб сайта им: Термографски анализ