Установяване на течове

Ако току-що сте получили Вашата сметка за водоснабдяване, може би чувате течаща вода или откривате влага /вода на места където не трябва да има, най-вероятно имате нужда от услуга за установяване на течове без къртене. В София има няколко фирми, които се занимават професионално с подобен вид услуга, като използва последните тенденции в тази област. Ако имате неоткрит теч или просто подозирате, че имате някакъв проблем се свържете с тях.

Какво означава откриване на теч без къртене?

Ако подозирате, че имате наличен теч, ние Ви препоръчваме да се свържете с професионална фирма за откриване на течове, като неустановените и неремонтирани течове могат да повредят, подове, стени, килими и други важни за Вас вещи.

Термографската диагностика като технология е сравнително нова за битови нужди и поради тази причина не всеки, които изпълнява тази услуга знае какво точно му показва камерата. Но в края на статията ние ще Ви препоръчаме няколко фирми – доказали своя опит и коректност пред клиентите за Ваша сигурност за да знаете към кого да се обърнете.

Термографската снимка е изображение, което предоставя информация за налична влага / мухъл в конкретна зона, като се използва инфрачервен образ и сравнява температурата на околните среди. Тази технология може точно да установи всички видове ВиК течове, дори и тези, които са под бетон, паваж или в стената. След като се открие точното място на теча е хубаво в най-кратки срокове да се отстрани, за да се спестят средства от други ремонти дейности и зони.

А и за никои не е тайна, че един оставен теч в дълъг период от време единствено влошава допълнително отношенията с Вашите съседи, а и от друга стара, ако това се случва с Вас е доста по-неприято. А стойността на услуга е достъпна за по-големия брой домакинства в София и Ви спестява безразборното къртене в банята, кухнята или др. помещене.

След като се установи точната локация на проблема остава единствено да се отстрани теча, като къртенето е минимално.

Защо да изберете следните организации?

  • Те разполагат с добри специалисти от самото откриване на теча до неговото предотвратяване.
  • Най-новото оборудване за откриване на течове.
  • Бърза и ефективна реакция във всяка ситуация и ден.
  • Дългогодишен опит в тази сфера по откриване и отстраняване на течове.

И така, какво означава това? Ако имате каквито и да било течове, това са организациите, които биха Ви помогнали безупречно.